Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Araç Kuyruğu 20 Kilometreyi Buldu

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde ve tatil bölgelerinde geçiren vatandaşlar, 43 ilin geçiş güzergahındaki 'kilit kavşak' Kırıkkale'de, yaklaşık 15 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde ve tatil bölgelerinde geçiren vatandaşlar, 43 ilin geçiş güzergahındaki ‘kilit kavşak’ Kırıkkale’de, yaklaşık 20 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu.

Araç Kuyruğu 20 Kilometreyi Buldu
Kurban Bayramı tatili dolayısıyla milyonlarca vatandaş, memleketlerinden ve tatil bölgelerinden geri dönüş için yeniden yollara akın etti. Dün öğlen saatlerinden itibaren başlayan trafik, gece saatlerine kadar sürdü. Geri dönüş yolunda vatandaşlar, 43 ilin geçiş güzergahı ‘kilit kavşak’ Kırıkkale’de trafiğe takıldı. Ankara-Samsun D-200 kara yolunda zaman zaman durma noktasına gelen araçlar güçlükle ilerleyebildi. Yaklaşık 20 kilometreyi bulan araç yoğunluğu ise ise ‘drone’ ile havadan görüntülendi.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisi ekipleri de yoğunluk karşısında almış olduğu tedbirlerle hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürdü. Ekipler, yoğunluğun olduğu kavşaklarda trafik akışını rahatlatmaya çalıştı. Araçların akışı sağlanması için de bazı kavşaklar da trafiğe kapatıldı.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x