EkonomiGündemManşet

Arıcılık potansiyeli var

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Arıcılar Birliği Başkanı Zafer Yorulmaz ve birlik üyeleri Vali Ali Kolat’ı ziyaret etti.
“ÜRETİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”
Ziyarette konuşan Arıcılar Birliği Başkanı Zafer Yorulmaz: “Valimiz Sayın Ali Kolat, 50’şer adet paket arı desteğinde bulundular. Bundan dolayı kendisine teşekkür ederek plaketi sunmak istiyorum” dedi. Vali Kolat ise yaptığı konuşmada; “Tabii ki biz Valilik olarak, üreticilerimizin hep yanındayız. Gerek arıcılık konusunda olsun, gerekse çiftçilerimizin ihtiyaç duyduğu her konuda Devletimizin önemli destekleri var. Biz il olarak da kendi imkânlarımız çerçevesinde; kimine üzüm çubuğu veriyoruz, kimine tavuk veriyoruz, kimine koyun, keçi veriyoruz” dedi.
GENÇLERE TEŞVİK OLMALI
Vali Kolat konuşmasına devamla; “İlimizde arıcılık açısından çok iyi bir potansiyel var. Güzel bir iş imkânı var. Bütün gençlerimize bunların birer teşvik olmasını temenni ediyorum” dedi. Daha sonra arıcılık faaliyetlerine verdiği destekten dolayı Vali Ali Kolat’a,  Arıcılar Birliği Başkanı Zafer Yorulmaz tarafından plaket takdim edildi.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu