ManşetSpor

Arslanlı ve Işık ile anlaşıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TM KIRIKKALESPOR, TRANSFERDE HIZ KESMİYOR

 

Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Türk Metal Kırıkkalespor, eski oyuncusu Bahri Arslanlı ve Gaziantep Arabanspor Belediyespor’dan Deniz Işık’ı kadrosuna kattı.

 

TRANSFERLERE HIZLI BAŞLANILDI

Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil edecek olan Türk Metal Kırıkkalespor transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 2016-2017 sezonunun bitimi ile birlikte çalışmalarına hızla başlayan TM Kırıkkalespor 14 futbolcu ile anlaştı. Geçtiğimiz gün yapılan görüşmelerin ardından arka arkaya iki transfer açıklaması ile transfer sayısı 16’ya yükseldi.

 

DENİZ IŞIK

TM Kırıkkalespor, günün ilk transferi olarak 2016-2017 sezonunda Gaziantep Araban Belediyespor’da başarılı işler yapan sol bek Deniz Işık olduğu açıklandı. 2005 yılında Arabanspor’da futbol hayatına başlayan Işık, 2006 yılında Gaziantepspor’a transfer oldu. 7 sezon Gaziantepspor forması giydikten sonda, 2012 yılında profesyonel imzayı atan Işık, son olarak futbol hayatına başladığı Araban Belediyespor’da görev yaptı.

 

BAHRİ ARSLANLI

Günün ikinci transferi ise TM Kırıkkalespor traftarının ve Kırıkkalelilerin çok iyi tanıdığı Bahri Arslanlı. 2003 yılanda MKE Kırıkkalespor’da futbol hayatına başlayan Arslanlı, 8 yıl boyunca MKE Kırıkkalespor’un formasını terletti. 2008 yılında profesyonel olan Arslanlı, 2012 yılında transfer olduğu Gölcükspor’dan 2013 yılında tekrar Kırıkkales’ye gelerek Yahşihanspor ile anlaştı. Tecrübeli oyuncu, 2014 yılında tekrar MKE Kırıkkalespor’a tarsfer olduktan sonra 2015 yılında TM Kırıkkalespor’a transfer oldu.

 

GÜZEL GÜNLER YAŞAYACAĞIZ

2015 yılında TM Kırıkkalespor ile Bölgesel amatör Lig 6’ncı grupta şampiyonluk yaşayan Arslanlı, 2016 yılında Bucak Belediye Oğuzhanspor’a transfer oldu. Gösterdiği performans ile Bucak’ta kendisinden sıkça söz ettiren Arslanlı, Bucak Belediye ile şampiyonluk yaşadı. Transferin açıklanmasının ardından sosyol paylaşım sitesi resmi hesabından açıklama yapan Arslanlı, “TM Kırıkkalespor hayırlısı ile inşallah tekrardan güzel günler yaşarız. Çok güzel bir sezonu geride bıraktığımız Bucakta Belediyespor’da taraftar, yönetim, eş, dost herkese çok teşekkür ederim. İnşallah tekrardan yolumuz bir gün kesişir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x