Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Atılan mermi havada kalmaz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce 2018 yılında başarıyla uygulanan “Atılan Mermi Havada Kalmaz Düğünümü Kana Bulama” Projesinin 2019 yılı yaz döneminde de devam edeceği bildirildi. Bu konuda vatandaşların duyarlı olmasını beklediklerini belirten İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, düğün polisi uygulamasının da süreceğini söyledi.

BİLGİLENDİRME VE BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMASI

Kırıkkale Valiliği İl Emniyet Müdürlüğünce; Düğün, Nişan, Sünnet ve Askere gönderme vb. törenlerde silah kullanılmaması hedefiyle başlatılan ve İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce 01 Nisan 2018- 30 Kasım 2018 tarihleri arasında uygulanan “Atılan Mermi Havada Kalmaz Düğünümü Kana Bulama” Projesi 2019 yılı yaz döneminde de devam edecek. Bu kapsamda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce muhtarlıklar aracılığıyla düğün sahiplerine ulaşılarak gerekli bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları sürüyor.

MUTLULUĞUNUZ ACIYA DÖNÜŞMESİN

Atılan Mermi Havada Kalmaz, Düğünümü Kana Bulama Projesinin geçtiğimiz yıl başarıyla uygulandığını ve olumlu sonuçların alındığını belirten İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, bu yılda ekiplerin afiş, broşür ve pankartlarla vatandaşı bilgilendirme çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 2019 yaz döneminde de düğünlerde uygulamaya koydukları düğün polisi uygulamasının devam edeceğini hatırlatan Müdür Çorumlu, bu konuda vatandaşın daha duyarlı olmasını beklediklerini vurguladı. Çorumlu “Bizim hassasiyetimizi olumlu karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, bu yılda aynı hassasiyetin devam etmesini bekliyoruz. Biz istiyoruz ki düğünler eğlence iken acıya dönüşmesin”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x