Gündem

Ayaklarına taş değmesin

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TRT Akademi Söyleşilerinin durağı bu kez Kırıkkale oldu. TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren ve TRT yöneticileri ile reyting rekorları kıran Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncuları, Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri ile buluştu. TRT Akademi söyleşilerinde de gündem Barış Pınarı Harekatı oldu.

PAYİTAHT OYUNCULARI KATILDI

TRT Akademi Söyleşileri kapsamında TRT Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Eren ile Payitaht Abdülhamit dizisinin senarist, yapımcı ve oyuncuları Kırıkkale Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. Kırıkkale Üniversitesi Mavi Salon’da düzenlenen programa Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, KKÜ Mavi Salon’da düzenlenen etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, bu programın gerçekleşmesinde emeği geçenlere ayrı ayrı  teşekkür ederek; ilimizin tanıtılması, öğrencilerimizin vizyonunun ve ufkunun açılması adına bu tür programları önemli gördüğünü ifade etti. TRT’nin bugün geldiği noktaya da dikkat çeken Vali Sezer “ TRT’nin hangi kanalına bakarsanız bakın, hangi konumda ve hangi yapıda insan olursa olsun TRT’de kendilerine bir şeyler buluyorlar, bu çok önemli” dedi.

TRT OLARAK SINIRDA TÜM EKİPLERİMİZ DEVREDE

Rektör  Prof. Dr. Ersan Aslan ise, Sultan Abdülhamid’in çalışma şartlarını, stilini, hayat tarzını, hayata ve tüm ümmete bakışını “Payitaht Abdülhamid” dizisi ekibinin göz önüne serdiğini ifade ederek, bu imkanı sunan TRT Genel Müdürü İbrahim Eren ‘e teşekkür etti. TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, Mehmetçiğe başarı diledi. “Şanlı muzaffer Türk ordusuna sınır ötesinde başlattığı bu harekatta tüm askerlerimize muvaffakiyetler, Allah’tan başarılar diliyorum. Ayaklarına taş değmesin, hayırlısı ile operasyonu yapsınlar en kısa sürede inşallah yurtlarına dönsünler.” Eren, TRT’nin harekat ile ilgili yayınlarını da şu sözlerle anlattı: “Bizler de TRT olarak, TRT Haber olarak, World olarak, Arapça olarak uzun zamandır bu harekatı takip ediyoruz. İki gün evvelden beri sınır boyunda tüm ekiplerimiz devrede” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x