Gündem

HAYDİ SENDE BAYRAK AS

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Mehmetçiğe moral için bayrak as kampanyası başlattı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Fırat’ın Doğusunda kurulmak istenen terör koridorunu bertaraf etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlattığı Barış Pınarı Harekâtına destek, Mehmetçiğe moral vermek amacıyla Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından bayrak as kampanyası başlatıldı. Başkan Saygılı, nüfusuna oranla teröre en fazla şehit veren il olan Kırıkkale’yi ay-yıldızlı bayraklarla süslemeye davet etti.

ÇAĞRI KISA ZAMANDA KARŞILIK BULDU

Mehmetçik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği talimatla güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na Kırıkkaleliler tam destek veriyor. Operasyona destek vermek, operasyonda görev alan Mehmetçiklere moral vermek amacıyla Kırıkkale’de bayrak as kampanyası başlatıldı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın çağrısı ile başlatılan bayrak as kampanyası kısa zamanda karşılık buldu. Şehir merkezinde esnaflar işyerlerine, mahallelerde vatandaşlar evlerini Ay-Yıldızlı bayraklarla süsledi.

BAŞKAN SAYGILI DAVET ETTİ

Nüfusuna oranla teröre en fazla şehit veren Kırıkkale’de vatandaşları bayrak asmaya davet eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Daha yürüyecek yollar, gidilecek yerler varsa eğer nasipte gönüllere girmeyi nasip eyle Allah’ım. Duanın peşinden iyiliğin ise izinden şükreyle Allah’ım. Biz biliriz ki yolu doğru olanın yükü ağır olsa da onun yardımcısı yalnız sen olursun hiç şüphesiz Allah’ım. Kahraman Türk Ordumuzun Barış Pınarı Harekatı nedeniyle Tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimizin evlerine ve işyerlerine Bayrak asma kampanyasına davet ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x