Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Aydoğdu, İYİ Partide

Kırıkkale eğitim camiasının önemli isimlerinden, Pusula Akademi sahibi Bayram Aydoğdu İYİ Partiye üye oldu. İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu'nun da hazır bulunduğu üye geçişinde Kuzucu, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale eğitim camiasının önemli isimlerinden, Pusula Akademi sahibi Bayram Aydoğdu İYİ Partiye üye oldu. İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu’nun da hazır bulunduğu üye geçişinde Kuzucu, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

HER ŞEY İYİ OLACAK

İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu yaptığı açıklamasında “eğitim duayeni Pusula Akademi’nin sahibi Bayram Aydoğdu hocamız İYİ Partimize üye olmuştur. Partimize desteklerinden dolayı Bayram hocama teşekkür ederim.”dedi. Pusula Akademi sahibi Bayram Aydoğdu ise ” bana destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah her şey iyi olacak”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x