Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

İstanbul Kamp İmkanı

Her ne kadar yoğun bir betonlaşmaya maruz kalıyor olsa da İstanbul'a çok yakın mesafelerde denizin ve doğanın tadını çıkarabileceğiniz kamp alanları bulunuyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Her ne kadar yoğun bir betonlaşmaya maruz kalıyor olsa da İstanbul’a çok yakın mesafelerde denizin ve doğanın tadını çıkarabileceğiniz kamp alanları bulunuyor. Doğal yaşamı seven ve kamp yapmaktan keyif alan herkesin tercihi olan Sahil Kamp İstanbul kamp yerleri bünyesinde çok çeşitli konaklama imkanları sunuluyor. 35 hektar bir orman arazi üzerine kurulmuş olan bu alanda konaklama ile birlikte sizleri Doğan’ın keyfine verebileceğiniz birçok çeşitli etkinlik karşılıyor. Özgür ruhun uzun nefes alacağı ve adrenalin dolu birçok etkinlik ile farklı hazlar yaşayacağınız Sahil Kamp İstanbul sağlamış olduğu ev sıcaklığı ile çok keyifli birkaç gün geçirme olanağı sunuyor.

Sahil Kamp İstanbul imkânlarının neler olduğu ve sizlere ne tür hizmetler sağlandığı konusunda en geniş ve en detaylı bilgilendirmeye resmi web sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. Burada sunulan tüm farklı konaklama alternatiflerini değerlendirebilir ve tatil döneminde denk gelen tarihler için istediğiniz türde bir konaklamayı rezerve ettirebilirsiniz.

İstanbul karavan Park imkanı

İstanbul Şile’de kurulu olan Sahil Kamp İstanbul sizlere kendi bünyesinde hazırlamış olduğu konaklama alternatifleri sunuyor. Bununla birlikte karavanı ile seyahat etmeyi seven maceraseverler için hazırlanmış olan özel karavan Parkı uzun süreli konaklamalar için güvenli bir alan yaratıyor. Kendi karavanınız ile istediğiniz tarihler arasında konaklayabileceğiniz, deniz ve doğa ile baş başa zaman geçirebileceğiniz ve burada düzenlenen tüm etkinliklere katılım sağlayabileceğiniz Sahil Kamp İstanbul karavan park fiyatları için siteden bilgi alabilirsiniz.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x