Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘Ayrımız gayrımız yok, hepimiz biriz, beraberiz’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı İl Özel İdaresi çalışanları ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundularKİMSEYİ AYIRT ETMEDEN ÇALIŞMA YÜRÜTECEĞİZ

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı İl Özel İdaresi işçi ve memurları ziyaret ettiler. Düzenlenen ziyarette Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı birkaç açıklama yaparak, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini bu süreçte kendilerine destek olan herkese teşekkür etti. Saygılı, “Hepimiz Kırıkkaleliyiz. Kırıkkale’mizde tek yumruk olarak, kimseyi ayırt etmeden çalışmalar yapacağız” ifadesinde bulundu.

BAŞARI İLE İLERLEYECEKSİNİZ

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İsmet Köksal ise yaptığı konuşmada, “Kırıkkale’de İl Özel İdaresi olarak bu kuruma yaptığınız birçok iş var. Çalışkan olduğunuzu İl Genel Meclis Başkanlığınızda bizlere gösterdiniz. Bu yeni göreviniz de de inşallah iyi bir sonuçla çıktıktan sonra, başarı ile ilerleyeceğinizi biliyoruz” diye konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu