Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıGündemKırıkkaleManşet

Bahşılı yatırımlara açık

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gazetemizi ziyaret eden Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim uyar, 2015 yılında yapılan çalışmalar ve 2016 yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Uyar, Bahşılı’nın yapılacak yatırımlara açık olduğunu belirtti.
 
YATIRIMCIYA DESTEK VERİLECEK
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile gazetemizi ziyaret eden Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, 2015 yılını değerlendirdi. Belediye başkanlığı görevine geldiğinde yatırımlar için belgelerin verilmediğini söyleyen Başkan Uyar, göreve geldikleri ilk andan yapılacak olan yatırımlara belgelerini verdik. İlçemizde birçok yatırım yapıldı ve yapılmaya da devam ediliyor. İlçemize yatırım yapmak isteyenler için ise belediye olarak gereken desteğin verileceğini ve yatırımlara sonuna kadar açık olduklarını ifade etti.
 
İLK OLARAK SPOR KULÜBÜ KURULACAK
Spora büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Uyar, sentetik çim sahanın büyük bölümünün bittiğini ve çevre düzenlemesi ve tribünün bitmesi ile hizmete açılacağını belirterek, stadın bitirilmesi dahilinde bir spor kulübü kuracağını açıkladı. Sadece futbol değil bir çok branşta ta kulübün faaliyet göstereceğini söyleyen Başkan Uyar, yaz spor okullarına ve birçok spor branşlarına sponsor olduklarını ifade etti.
 
ÇALIŞMALAR GİRİŞTEN BAŞLAYACAK
Bahşılı’nın girişinden çalışmaların başlayacağının altını çizen Başkan Uyar, incelik olarak ilçenin girişinde bulunan ve tehlikeli bir viraj bulunan yolun karayolları ile birlikte düzeltileceğini ve ikinci köprünün faaliyete geçmesi için çalışların hızlanacağını ifade etti. Yeşil vadi ile ilgili de açıklama yapan Başkan Uyar, ilk etapta ilçenin bulunmadığını fakat ikinci etap için girişimlerinin olacağını söyledi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu