Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleKöşe Yazıları

Taviz verilmez

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

abdullah_pekgozCumhuriyet Gazetesi 16 Ocak 2016 baskısında “ifade özgürlüğü adına o bildiriyi paylaşıyoruz” diyerek ( O ) akademisyenlerin bildirilerini ilk sayfasında göze batacak şekildi paylaşmış.
 
İfade özgürlüğünden anladıkları belli ki üzerinde yaşadıkları toprakları ülke, vatan olarak kabul etmemek. Sadece nefes aldıkları, istedikleri gibi at koşturdukları, para kazandıkları bir arazi parçası olarak görüyorlar.
 
İfade özgürlüğü elbette demokrasinin, hukuk devletinin olmazsa olmazıdır.
 
Ancak ifade özgürlüğü; yaşadığın ülkeye kafa tutmak, müzminleşmiş terör belasına karşı canları pahasına mücadele eden güvenlik güçlerini aşağılamak, meşru mücadelelerinde katil gibi göstermek, hendekleri, patlayıcıları görmezden gelmek, Türk asker ve polisini işgalci göstermek, şehit edilen asker-polisi hiç önemsememek, olanları görmezden gelmek, Pkk’yı legalleştirmek değildir.
 
Dünya üzerindeki hiç bir ülke bağımsızlığına kasteden, bölüp parçalamaya çalışan, birlik ve beraberliğine kasteden terör örgütlerine izin vermez. Bunları destekleyenlere de asla taviz vermez.
 
İfade özgürlüğü teröre terör diyebilmek, terörü lanetlemek, yaşadığı toprakları vatan bellemek, görevinin hakkını en iyi şekilde vererek ülkesini daima ileriye, çağdaş devletler seviyesine çıkarmak için gecesini gündüzüne katmak, ilim irfan sahibi nesiller yetiştirmek, ülkesini bölmeye parçalamaya çalışanlara karşı gerekirse gövdesini siper etmektir.
 
Yoksa akademisyenlik salt, sadece ön ad olarak kullanmak değildir, misyon ve vizyon gerektirir..
Bu akademisyen anlayışından ifade özgürlüğünün anlamı ancak bu olur.
 
Ülkemizde taa mütareke yıllarından bu tarafa hainliğin, ülkesini, milletini, bayrağını, istiklal marşını seven gerçek yurtseverlere karşı muhalif olmanın, devlete kafa tutmanın, ülkenin parçalanıp yok edilmesinin, ülkesini diğer ülkelere şikayet etmenin, işgalci devletlerin işgalini meşru görmenin, bu yolda fikir beyan etmenin, yardımın, yalakalığın adı ifade(fikir) özgürlüğü olarak yutturulmaya çalışılmaktadır.
Bu anlayış habisleşmiş bir ur gibidir.
 
Ama kusura bakmasınlar bu ülke sahipsiz değildir.
 
KÖTÜ VE ÇİRKİN EMELLERİNİZE ASLA ULAŞAMAYACAKSINIZ.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu