Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Bahşılı

Bahşılı’da Öğrenciler Okullara Ücretsiz Servisle Gidiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı Belediyesi’nin toplu taşıma araçları okulların açılması ile birlikte ücretsiz öğrenci servisi uygulamasına devam ediyor.

HABER: TAHİR ERDEM

Bahşılı Belediyesi’nin toplu taşıma araçları okulların açılması ile birlikte ücretsiz öğrenci servisi uygulamasına devam ediyor. Okulların açıldığı ilk günden bu yana öğrenciler ücretsiz servis hizmetinden yararlanıyor. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatı ile gerçekleştirilen uygulamadan öğrenciler de öğrenci velileri de çok memnun. Öğrenciler ve velileri Başkan Tekin’e bu uygulamasından dolayı teşekkürlerini iletiyorlar.

Uygulama Kırıkkale’de Başkan Tekin’le birlikte başladı ve hem Kırıkkale hem de Türkiye geneline örnek gösteriliyor. Bahşılı Belediyesi ayrıca, Başkan Tekin’in talimatı ile hem hastanelere ücretsiz servis hizmeti veriyor ve hem de özel halk otobüslerine iki aydır 750 litre yakıt desteği sağlıyor. Bu uygulamalar da Kırıkkale ve Türkiye geneline örnek gösteriliyor.

Başkan Tekin, yeni eğitim ve öğretim yılı ile birlikte ücretsiz öğrenci servisi hizmetinin devam ettiğini belirterek, “Ücretsiz okul servislerimiz her yıl olduğu gibi bu yılda devam etmektedir” diyerek uygulamayı sosyal medya hesabından duyurdu.

Belediyeden konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Yeni eğitim öğretim yılı başladı. Başkanımız Sayın Recep Zafer Tekin Bey’in talimatı ile her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimiz için ücretsiz servis hizmeti sunuyoruz. Bu uygulamayı Belediye olarak Başkanımızın talimatı ile yıllardır devam ettiriyoruz. Veliler ve öğrencilerimiz bu hizmetten son derece memnunlar. Başkanımıza teşekkür ediyorlar. Biz de onlara başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diliyoruz” bilgisi paylaşıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu