Bahşılı

Bahşılı’da Tedbirler İyi Sonuç Verdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı’da sel baskınının yaşanmaması Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in daha önceden aldığı sellik ve bentler gibi tedbirler iyi sonuç verdi.

HABER: YELİZ ERDEM

Kırıkkale şiddetli yağış almaya devam ediyor. Son yılların en fazla yağışlarından birisini alan Kırıkkale merkez, ilçe, kasaba ve köyleri zaman zaman sel baskınlarına da ev sahipliği yapıyor. Yaşanan kuvvetli yağışların fazla etkilemediği ilçelerden birisi de Bahşılı ilçe merkezi oldu.

Bahşılı ilçe merkezinin kuvvetli yağışlar sonrası oluşan selden fazla etkilenmemesinin baş nedeninin Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleriyle daha önceden yaptırılan sel kesiciler ve bentler oldu. İlçede en fazla sel yaşanan Karadere bölgesine 3 adet sel kesici yaptırılarak devreye alındı.

Belediye Başkanı Tekin çabalarının sonuç vermesinin mutluluk verici olduğuna işaret ederek “Yaklaşık iki yıldır yapımı için mücadele ettiğimiz ve 2 ay önce tamamlanan 3 adet karadere sel kesiciler-bentler, mücadelemizde ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha gösterdi. İlçe merkezi yağışlar sonrası bu dereden gelen selden çok etkileniyordu. Aldığımız tedbirlerin ardından Karadere’den gelen sel ilçemizi fazla etkilemediği görülmüştür” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu