Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Bakan Soylu Kırıkkale’ye Neden Geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün iftarını Kırıkkale'de açtı. Eşi ile birlikte Şehit Yasin Baran'ın baba evine gelen Soylu, iftara şehir yöneticilerinden kimsenin katılmasını istemedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün iftarını Kırıkkale’de açtı. Eşi ile birlikte Şehit Yasin Baran’ın baba evine gelen Soylu, iftara şehir yöneticilerinden kimsenin katılmasını istemedi.

ŞEHİT AİLESİ İLE İFTAR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan sessiz sedasız Kırıkkale ziyareti. Dün akşam iftar için eşi Hamdiye Soylu ile birlikte Kırıkkale’ye gelen Soylu, 2019’da Eruh’ta şehit düşen Uzman Çavuş Yasin Baran’ın baba evine gitti. Şehitin anne ve babası Fuat-Pakize Baran’ı eşi Hamdiye Baran’la birlikte ziyaret eden Soylu, burada şehit ailesi ile iftar yaptı. Şehir yöneticilerinden koronavirüs tedbirleri nedeniyle kalabalık olmaması için iftar programına katılmamasını isteyen Soylu, Baran Ailesi’ni ziyareti sonrası şehirden ayrıldı. Bakan Soylu’nun iftar programına basın da alınmadı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x