Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Bakanlardan şehit evine taziye ziyareti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, geçtiğimiz ay , Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit düşen uzman çavuş Osman Kablan’ın Yuva Mahallesi’ndeki baba ocağını ziyaret etti. Ziyarette aile yakınlarına sabır temennisinde bulunan bakanlar, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.
 
DİYARBAKIR’DA ŞEHİT OLDU
Memleketi Yozgat’tan Ankara’ya dönmek için yola çıkan Adalet Bakanı Bozdağ ile Ankara’dan Kayseri’ye giden Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kırıkkale’ye uğradı. Bakanlar Bozdağ ve Elitaş, Sur’da hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için yürütülen operasyonlar sırasında teröristlerce girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Osman Kablan’ın Yuva Mahallesi’ndeki baba evini ziyaret etti.
 
KUR’AN-I KERİM OKUNDU
İki bakana Vali Ali Kolat, AK Parti Milletvekili Mehmet Demir, İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar da eşlik etti. İki bakan, burada şehit Kablan’ın babası Mustafa Kablan’a taziyede bulundu. Ziyaret sırasında şehit Kablan için Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi. Şehit yakınlarıyla görüşen bakanlar daha sonra Ankara’ya gitmek üzere evden ayrıldı.
 
 
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu