Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

6’lıyı tutturduk

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TM KIRIKKALESPOR, KAYSERİ YOLSPOR’A GOL OLDU YAĞDI
 
Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta şampiyonluk yolunda ilerleyen Türk Metal Kırıkkalespor, kendi evinde seyircisiz oynadığı Kayseri Yolspor’u, Veysi, Ömer, Orhan Gazi, Bashkim ve Serdar’ın iki golü ile  6-0 yenerek üç puanın sahibi oldu.
 
SERDAR İLE ÖMER İŞ BİRLİĞİ
Türk Metal Kırıkkalespor’un cezası nedeni ile seyircisiz oynanan karşılaşmayı Aydın Bölgesinden Eren Özyemişçioğlu yönetti. Karşılaşmanın başlama vuruşu ile birlikte üstünlüğünü ilk dakikalarda hissettiren TM Kırıkkalespor, henüz karşılaşmanın 5’inci dakikasında Serdar ile Ömer’in organize ettiği atakla gole yaklaştı. Serdar’ın defansın arkasına attığı topa hareketlenen Ömer, kalecinin açıldığını görünce topu tekrar Serdar’a attı. Serdar ise boş kaleye topu gönderdi ancak, ilk pozisyonda Ömer Sunar ofsaytta kalınca gol geçersiz sayıldı. Pozisyonlara arka arkaya giren TM Kırıkkalespor, bu kez 10’uncu dakikada sağ kanattan Yasin’in ortasına güzel bir kafa vuruşu yapan Sabri’nin topunu Kaleci İbrahim son anda kurtararak kornere çeldi.
 
ORHAN PENALTIDAN AÇILIŞI YAPTI
Baskısını iyice arttıran TM Kırıkkalespor, karşılaşmanın 16’ncı dakikasında sol kanattan Orhan Gazi’nin ortasında Uğur topu kontrol etmek istedi ancak Ümit’in topu eli ile kesmesi ile birlikte hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Orhan Gazi penaltı vuruşunu gole çevirerek karşılaşmadaki ilk golü kaydetti 1-0. Karşılaşmanın 20’inci dakikasında sol çizgiden Uğur’un açtığı ortayı Sabri arka diğere aşırttı. Topun gelişine sert ve düzgün bir vuruş yapan Serdar karşılaşmadaki skoru 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın 27’inci dakikasında Serdar’ın defansın arkasına attığı harika pasla buluşan Ömer, kaleci ile baş başa kaldı. Yerden köşeye güzel bir plase bırakan Ömer karşılaşmanın skorunu 3-0’a getirdi. Bu gol ilk yarının skorunu da belirledi.
 
SERDAR’DAN HARİKA GOL
İkinci yarıya ilk yarıda olduğu gibi etkili başlayan TM Kırkkalespor, karşılaşmanın 54’üncü dakikasında sol çaprazdan Ömer’in sert vuruşu direkten döndü. Direkten dönen topu iyi takip eden Muhammet, topu ceza sahası dışındaki Serdar ile buluşturdu. Topu kontrol eden Serdar sert bir vuruş ile harika bir gol attı ve skoru 4-0’a getirdi. Farkı iyice açmak isteyen TM Kırkkalespor, kanatlardan ataklar geliştirdi ancak yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi. Karşılaşmanın 59’uncu dakikasında Kaptan Uğur oyundan çıkarak yerini Bashkim Shala’ya bıraktı.
 
VEYSİ FARKI 5’E ÇIKARTTI
Oyuna girdiği dakikadan itibaren etkili bir oyun sergileyen Bashkim birkaç pozisyonda kaleye şut denedi ancak defans topun kaleye gitmesini engelledi. Karşılaşmanın 64’üncü dakikasında Ömer yerini Osman’a bıraktı. TM Kırıkkalespor’un iki oyuncu değişikliğine karşılık Kayseri Yolspor ise 69’uncu dakikada Murat’ı çıkararak yerine İhsan’ı oyuna soktu. Oyuncu değişikliğinin ardından orta sahada aldığı topu rakip kaleye kadar süren Veysi, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda attığı gol ile skoru 5-0’a getirdi.
 
BASHKİM NOKTAYI KOYDU
Başinci golün ardından her iki takımda seri oyuncu değişiklikleri yaptı. TM Kırıkkalespor son oyuncu değişikliğini 74’üncü dakikada Veysi’nin yerine Bahri girdi. Konuk ekip Kayseri Yolspor’da ise 80’inci dakikada kaptan Mehmet’in yerine Gökhan, 82’nci dakikada ise Ahmet Emin’in yerine Mehmet Fatih oyuna girdi. Karşılaşmanın bitimine  6 dakika kala bu kes sahneye oyuna sonradan giren Bashkim çıktı. Defanstan kaptığı top ile kaleci ile karşı karşıya kalan Bashkim, kalecinin açıldığını görünce topu kalecinin üzerinden aşırarak karşılaşmanın skorunu belirledi 6-0.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu