Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘Bakanları görevden alacaklarına…’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, gündemdeki yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili açıklama yaptı. Göçer, “Olaya adı karışan bakanları görevden alacaklarına, olayı açığa çıkaran kişileri görevden alıyorlar” dedi.

‘ÖDÜL ALACAĞINIZ YERDE…’

Göçer yazılı açıklamasında şu değerlendirmelerde bulundu; “Son günlerde ülkemizde yaşanan olaylar bu iktidarın gerçek yüzünü ortaya çıkarmıştır. AKP’ nin kurucularından eski Bakan Abdüllatif Şener Bey bakın ne güzel  söylüyor. Diyor ki; “Birileri Kanal Patladı Deyince Hayır “Kanal patlamadı sızıntı yaptı” Eğerki bu sızıntı ise, varın siz hesaplayın kanal gerçekten de patlayınca ortaya çıkacak olan kokuyu. Bu pis ve kirli oyunları ortaya çıkaran, savcısından, polisine ve amirlerine ayrıca yardımcı olan herkese mhp kırıkkale il başkanı olarak sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tarih sizi her zaman iyi anacak, bu millet sizi hiçbir zaman unutmayacak. Böyle kirli ve pis olayı, böyle büyük bir yolsuzluğu ortaya çıkardığınız için ödül yönetmeliği gereği sizlere ödül verilmesi gerekirken, ne yazık ki bir anda hepiniz kötü oldunuz, ajan oldunuz, makamlarınızdan, rütbelerinizden oldunuz. Ama hiç üzülmeyin, canınızı sıkmayın bu milletin gönlünde, kalbinde en üst makamlara oturdunuz, yüceldiniz”

‘…HEMEN İSTİFA EDERDİ’

Hükümetten yapılan açıklamalara da değinen Göçer açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Siz milleti saf mı, salak mı zannediyorsunuz, veyahutta  kendinizi kral mı, padişah mı sanıyorsunuz? Ne diyeceklerdi bu polis şefleri , amirleri… efendim sayın bakanım biz bir operasyon yürütüyoruz. Sizinle ve oğlunuzla alakalı bir rüşvet, bir yolsuzluk olayı, milyon dolarlık milyar dolarlık bir operasyon diye bilgimi vereceklerdi veya evinizde ayakkabı kutularını, kutucuklarını kaybedin yok edin mi diyeceklerdi. Böyle bir yolsuzluk olayı örneğin japonya da olsay dı adı karışan kişi harakiri yapardı veya gelişmiş ülkelerden birinde olsa idi adı karışan kişi hemen istifa ederdi. Ayrıca o ülkelerin başbakanları adı karışan bakanını hemen görevden alırdı. Ama ne yazık ki Türkiye‘de olunca pişkinliğe yol açıyor. yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali haklı çıkmaya çalışıyorlar.

‘GÖRMEZDEN GELİYORLAR’

Tüm bu yaşanan kirli oyunlara rağmen hükümetin başı sayın Başbakan tüm Türkiye’nin gördüklerini  görmezden  gelerek, “Bunların uzantıları var. Devlet içinde devlet örgütü veya siyasi mühendislik safsatalarıyla olayı kapatmaya ve farklı boyutlara çekmeye çalışıyor. Olaya adı karışan bakanları görevden alacağına, olayı açığa çıkaran kişileri görevden alıyor. Olayı açığa çıkaran savcılara sonuna kadar gidin diyeceğine ek savcı, yandaş savcı atayarak olayı bulandırıyor. Operasyonu tüm  detayları ile veren özgür basına baskı yaparak gözdağı  veriyorlar. Bunların sonu gelmiştir. Bunların gerçek yüzleri  ortaya çıkmıştır. Ve bu daha başlangıçtır. Başbakanın evde zor tutuyoruz dediği milyonlar ortaya çıkmıştır. Bir gün gelecek başbakan ve bakan çocuklarının aldığı milyon dolarlık gemiler ve gemiciklerin hesabıda ortaya çıkacaktır. Bakan çocuklarının şirketlerinin, holdinglerinin hesapları da ortaya çıkacaktır. Akraba ve yandaşlarının aldığı ihalelerinin hesabı ortaya çıkacaktır. Sakın ola ki başbakanımız  bakan kardeşlerimiz çalmadı onların çocukları çaldı demesin büyük bir düşünürün dediği gibi hırsızlık evlattan babaya değil  babadan  evlada geçermiş”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu