Balışeyh

Balışeyh’te Kilit Parke Çalışmaları Devam Ediyor

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, kilit parke ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, kilit parke ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi. Yaptığı açıklamada, ilçeyi daha yaşanabilir bir hale getirmek için ara vermeden çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

Başkan Şen, belediye ekipleriyle birlikte gerçekleştirdikleri çalışmaları yerinde gözlemleyerek, ilçenin güzelleşmesi ve vatandaşların daha kaliteli bir çevrede yaşaması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. Kilit parke ve peyzaj düzenlemesi gibi alt yapı ve çevre düzenlemelerinin, ilçenin estetik görünümünü artırdığını ve yaşam kalitesini yükselttiğini vurguladı.Başkan Şen, “Hep birlikte aynı havayı aldığımız ilçemizi daha yaşanır hale getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın daha temiz, düzenli ve güvenli bir çevrede yaşaması için belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz. Halkımızın memnuniyeti ve refahı için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen’in liderliğindeki belediye ekipleri, ilçenin her köşesine hizmet götürmek ve yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarını titizlikle sürdürmeye devam ediyor.

445374253 3927893734123622 7948632475412829244 N

 

 

 

  • Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x