Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BalışeyhGenelSulakyurt

Balışeyh’te ve Sulakyurt’a İşçiler Memnun

HAK-İŞ Kırıkkale İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikamızın Şube Başkanı Fatih Doğan, Sulakyurt ve Balışeyh’te yaptığı anlaşmalarla işçinin yüzünü bir kez daha güldürdü.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

HAK-İŞ Kırıkkale İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikamızın Şube Başkanı Fatih Doğan, Sulakyurt ve Balışeyh’te yaptığı anlaşmalarla işçinin yüzünü bir kez daha güldürdü.

MUTLU OLDULAR

Balışeyh Belediyesi Personel Ltd. Şti. arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri mutabakatla sonuçlanarak imzalandı. Toplu iş sözleşmesi, HAK-İŞ Kırıkkale İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikamızın Şube Başkanı Fatih Doğan ile Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu tarafından yapıldı. İmzalanan toplu iş sözleşmesiyle üyelerin  ücretleri en düşük  14.700,00.TL zam yapıldı.Sözleşmenin üyelere  hayırlı olmasını temenni eden Başkan Fatih Doğan , “Karşılıklı hoşgörü içerisinde yürüttüğümüz sözleşme görüşmelerimizi, üyelerimizin lehine sonuçlandırdık Balışeyh Belediye Başkanlığı için hizmet eden üyelerimizin alın terlerinin kutsallığını bilen Başkanımıza; üyelerimiz ve sendikamız adına teşekkür ediyorum” dedi.Hak-İş Konfederasyonumuz Hizmet-İş Sendikası çatısı altında yeni üye olan Sulakyurt Belediye Başkanlığı, Sulakyurt Mad. Turzm. Yem. Taş. İnş. Unlu Mam. Tem. San. Ve tic. Ltd. Şti personeli üyelerimizin Toplu İş Sözleşmeleri Mutabakatla sonuçlanarak imzalandı. Sözleşmeler, HAK-İŞ Kırıkkale İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikamızın Şube Başkanı Fatih Doğan, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik tarafından imzalandı.Sulakyurt Belediyesi  Sulakyurt mad. Turzm. Yem. Taş. İnş. Unlu Mam. tem. san. ve tic. ltd. ŞTİ çalışanı üyelerini mutlu eden sözleşmeleri masada tamamlamaktan memnun oldukları söyleyen Kırıkkale Şube Başkanımız Fatih Doğan, “Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Belediyemizin yaptığı çalışmalarda emekleri büyük olan emekçilerimizi her zaman yanında olduğunu her daim deklare eden ve sevindiren Sulakyurt Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x