Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Baloğlu, “2 vekil göndermek için…”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hafta sonu yapılan Milliyetçi Hareket Partisinin kongresinde başkan seçilen Erdal Baloğlu mazbatasını aldı. Parti binasında düzenlenen devir teslim töreni ile görevine başlayan Baloğlu, seçimde 2 milletvekilini TBMM’ye göndermek için çalışacaklarını ifade ederek, “Bunu başarırken, kırgınlıkları da bitireceğiz” dedi.
“FİTNENİN İÇİNDE OLMAYACAĞIM”
İl Başkanlığı görevini devreden Seyit Ahmet Göçer yaptığı konuşmada kongrede olduğu gibi bütün partililerden bir kez daha helallik isteyerek, 8 yıllık görevi boyunca parti menfaatlerini hep kişisel menfaatlerin üzerinde tutmaya gayret gösterdiklerini söyledi. Göçer, “Beş bin şehidin bulunduğu bu davada hakkaniyetle karar vermek  için elimizden geleni yaptık. Parti içinde Ülkü Ocaklarından başlayarak İl başkanlığına kadar görev yaptım. Alnımın akıyla aldığım bu görevi alnımın akıyla teslim ediyorum. Her zaman partimin hizmetinde olacağım. Fitnenin içinde olmayacağım” şeklinde konuştu.
YENİ BİR SAYFA
MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu yaptığı konuşmada il yönetimini oluştururken çok düşündüklerini, partiye katkısı olacağına inandıkları ve partide birliği sağlayacağına inandıkları kişileri yönetime yazmaya gayret gösterdiklerini söyledi. Baloğlu, “Yönetim yaparken yüz kişilik bir liste içerisinden bir liste yapmak zorunda kaldık. Oldukça zorlandık. İl yönetim olarak bizim önceliğimiz 2015 genel seçimleri. Bu seçimlerde ilimizden MHP adına en az iki milletvekili çıkartmak için çaba göstereceğiz. Bunu yaparken de küskün kırgın kimseyi bırakmamak için çalışacağız. Partide birlik ve beraberliği üst seviyeye çıkartacağız.  Teşkilatı ayak altına aldırmayacağız. Geçmişle ilgili bir sıkıntımız yok. Biz yeni bir sayfa açarak geleceğe bakacağız” şeklinde konuştu.
DEVİR TESLİM
Konuşmalardan sonra, Seyit Ahmet Göçer Türk bayrağına sarılı Kuran-ı Kerimi öperek yeni il Başkanı Erdal Baloğlu’na verdi. Baloğlu’da Kuran’ı öperek il başkanlığı görevini devir aldı. Baloğlu partiye katkılarından ve bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı Seyit Ahmet Göçer’e bir plaket taktim etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu