Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

Diyaliz Merkezi’ne 3 yeni araç

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Yüksek İhtisas Hastanesi Diyaliz Merkezi hizmetine 3 adet minibüs tipi araç kazandırıldı.
HASTALARIN HİZMETİNDE
Konu hakkında Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak  birliğimize bağlı Yüksek İhtisas Hastanesi  Diyaliz Merkezimizde  tedavi gören hastalarımızın evlerinden alınarak diyaliz merkezimizde tedavilerini olduktan sonra tekrar evlerine nakil lerini sağlamak amacıyla 3 adet  minibüs tipi araç   diyaliz hastalarımızın  hizmetine sunulmuştur.
62 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Diyaliz merkezimizde  26’sı bayan, 36’sı erkek hasta olmak üzere 62 kişinin tedavisi sürdürülmektedir. Kırıkkale il merkezi  dışında diyaliz merkezimize  Keskin, Alibudak Köyü, Cabat, Hacı Obası, Hasandede Hisarköy, Mahmutlar, Hacılar, Bahşılı merkezlerinden toplam 7 hasta tedavileri süresince servisle alınıp evlerine bırakılmaktadır.
PSİKOLOJİK DESTEK
Tedavileri için merkezimize  gelen diyaliz hastaları  hergün  sabah seansında 7:30 da evlerinden alınmakta saat 12:00 de evlerine teslim edilmektedir. Öğle seansı tedavi gören hastalar saat 12:30 da evlerinden alınmakta ve akşam saat 16:30 da evlerine bırakılmaktadır. Tedavi için merkezimize gelen hastalarımıza diyetisyenimiz  nezaretinde sabah kahvaltısı ve öğle yemeği , öğle seansı hastalarına öğle yemeği verilmektedir. Ayrıca diyetisyenimiz tarafından aylık olarak yemek listesi hazırlanmakta ve hastalara  bilgilendirilme yapılmaktadır. Ayrıca merkezimizde tedavi gören hastalarımıza hastanemizde görevli psikologlarımız nezaretinde psikolojik destek sağlanmaktadır”
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu