Gündem

Barkod Online Etiket Modelleri

Etiket çıkarma ve barkod satın alma işlemleri için en sık tercih edilen platformlardan biri olarak karşımıza Barkod Online sitesi çıkmaktadır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Etiket çıkarma ve barkod satın alma işlemleri için en sık tercih edilen platformlardan biri olarak karşımıza Barkod Online sitesi çıkmaktadır. Bu alanda oldukça kapsamlı şekilde hizmet veren site, online platform ile her türlü sektöre etiket ve barkod teminatını başarılı şekilde sağlamaktadır. Etiketlerin daha çok alınan ürünlerin üzerinde bilgilendirme maksatlı yer edindiği düşüncesi hakimdir. Ancak etiketlerin kullanım maksadı oldukça geniş bir alana hizmet etmektedir. Özellikle de imalat, pazarlama ve satış takip aşamalarında ihtiyaç duyulan bir sektörde yer almaktadır. Bu bakımdan etiketler kullanım alanları ve ihtiyaç kesimlerine göre çeşitlilik gösterir.

Çeşitli marka ve işletmelerin istekleri doğrultusunda ve özel ihtiyaçlar anında etiket kullanımı fazlasıyla yaygındır. Daha çok Barkod Online sitesi bünyesinde kuşe barkod etiketi ve termal etiket gibi etiket türleri mevcuttur. Dileyen müşteriler belirttiğimiz modellerin renkli türlerinden de temin edebilmekteler.

Giydiğimiz kıyafetlerde, ayakkabılarda, mutfak ürünlerinde ve beyaz eşyalarda olduğu gibi sayabileceğimiz pek çok farklı üründe etiketler ile karşılaşmak mümkündür. Tüm etiketlerin amacı ve yapısı bizler için aynı gözüküyor olsa da aslında hepsinin farklı modelleri ve üretim şekilleri mevcuttur. Örnek verecek olursak; fiyat etiketleri, bilgilendirme ve uyarı etiketleri, demirbaş etiketleri gibi pek çok farklı etiket türü vardır. Özellikle de en sık kullanılan etiket modellerinden olan kuşe etiket ve termal etiketler iki üründen birinde karşılaşabileceğiniz etiket türlerindendir.

En Kaliteli Termal Etiket Modelleri

Üzerinde herhangi bir koruyucu tabakası olmadan kullanılan ve kâğıt üzerine termal lamine edilerek yapılan etiket türlerinden biri olarak karşımıza termal etiket çıkmaktadır. Termal etiketlerin herhangi bir koruyucu ile üretilmemesi termal olarak sıvılaşma işleminin de kolayca gerçekleşmesini sağlar. Böylece termal etiketlerin üzerine yapacağınız baskı ve yazı işlemi ribon kullanımına ihtiyaç duyulmadan kolayca gerçekleşmektedir.

Oldukça uygun maliyete sahip olan termal etiketlerin bir diğer özelliği ise ısı, sıcaklık ve ışığa maruz kaldıklarında kolayca kararabiliyor olmalarıdır. Bu bakımdan termal etiketlerin hızlı bir şekilde tüketilmesi önemlidir.

Kuşe Etiket Çeşitleri

Kuşe etiket çeşitleri Barkod Online Sitesinde satışa sunulan ve tüm sektörlerde görebileceğiniz bir kullanım alanına sahip olan ürünlerden biridir. Hem baskısının kolay olması hem de yapılan baskıların oldukça uzun süre durabiliyor olmasından kaynaklı olarak Kuşe etiketler hemen hemen tüm sektörlerde tercih edilmektedir. Üstelik kendinden bir yapışkanlığı olması da etiketin çıkartılma durumunu zorlaştırmaktadır.

Kuşe etiketlerde parlak ve mat kuşe etiket türleri vardır. Müşterilerin talep ettikleri ve ihtiyaçlarına bağlı olarak renkli kuşe, mat kuşe etiketler Barkod Online sitesine yer almaktadır. İlgili kişiler dilerse site üzerinden hazır etiket ve ribonlar kategorilerinden ürün teminatı da sağlayabilirler. Her açıdan Barkod Online sitesi çeşitli sektörlerin etiket ve barkod ihtiyaç açıklarını en iyi şekilde kapatmaktadır.

Kaynak: https://www.barkodonline.com/etiketler/kuse-etiket

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x