Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Başbakan bugün Kırıkkale’de

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Başbakan Erdoğan bugün Cumhuriyet Meydanı’nda Kırıkkalelilere hitap edecek. Geniş güvenlik önlemlerinin alınacağı Kırıkkale’de bazı güzergahlar da trafiğe kapanacak.
MEYDANA AKIN EDİLECEK
Başbakan bugün Kırıkkale’de - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 16.00’da Kırıkkale’ye gelecek. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek mitingde tüm adaylar tanıtılacak. Erdoğan’ın gündemdeki konular hakkında açıklama yapması beklenirken, Cumhuriyet Meydanı ve meydana çıkan tüm yollarda geniş güvenlik önlemleri alınacak. Başbakan Erdoğan’ın miting haricinden başka bir programa katılmayacağı ve mitingin ardından Kırıkkale’den ayrılacağı öğrenildi.
TRAFİĞE KAPITILACAK GÜZERGAHLAR
Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar Başbakan’ın Kırıkkale mitingi için gerekli tedbirlerin alındığını açıkladı. Onar, trafiğe ve parka yasak olan güzergahlar konusunda vatandaşları uyardı. Onar, “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 04 Mart 2014 Salı günü İlimiz Cumhuriyet Meydanında yapacakları açık hava toplantısı nedeni ile şehrimizin; Cumhuriyet Meydanı ve meydana açılan Fevzi Çakmak Caddesi, Sevgi Yolu, Hürriyet Caddesinin Altunbilekler AVM. ile Ofis Kavşağı arası, Zafer Caddesi Kurukahveciler Kavşağı arası park ve araçla seyir yasağı, Ayrıca Bedaş Kavşağı, Millet Bulvarı, Eski Rektörlük Kavşağı arasında park yasağı uygulanacağından, Vatandaşlarımızın park yasağı ve trafiğe kapatılan yollar konusunda, trafikte mağdur olmamaları için belirtilen güvenlik tedbirleri doğrultusunda önlemlerini almaları gerekmektedir.
 

0 0 votes
Haber Değerlendirme
11 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu