GündemManşetSiyaset

Saadet hız kesmiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi il ve merkez ilçe teşkilatı, beraberinde il genel meclisi ve belediye meclisi adayları ile birlikte mahallelerde yer alan seçim bürolarını ziyaret etti.
‘FARK ATARAK KAZACAĞIZ’
İl Başkan Yardımcısı Mustafa Başkan, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Remzi Sarak, İl Genel Meclisi Adayları ile Yönetim Kurulu üyeleri ile oluşturulan ekiplerle, Ovacık, Kaletepe, Etiler Mahallesi ve Gürler Mahallesi seçim irtibat bürolarını ziyaret ettiler. İl Başkan Yardımcısı Mustafa Başkan, ziyaretlerinde yerel konularına değinerek, mahallelerin sorunları hakkında bilgi aldı. Başkan, “Belediyeyi almak için bütün gücümüzle çalışacağız. Kapı kapı dolaşıp gerçekleri milletimiz ile paylaşacağız. Fark atarak seçimi alacağız, İnşaallah” dedi.
‘RANTİYECİLER İHYA OLDU’
Büro  sorumlularının ve vatandaşların ilgi ve gayretlerinden oldukça memnun kalan İl Başkan Yardımcısı Mustafa Başkan, halkın sorunlarını dinledi ve çözüm yollarını anlattı. Başkan, ”Sizlerde geçmişte yaptıklarımızı hatırlayarak, gelecek yerel seçimlerde desteğinizi esirgemeyin. Efsane belediyecilik, bayındırlık ve sosyal anlamda tekrar hayat bulsun” diye konuştu. Belediyelerin plansız, programsız, sadece makyaj yaparak günü kurtarma peşinde koştuklarını söyleyen Başkan, “Araç sayısı arttı, ama yollar yetersiz kaldı. En temel belediye hizmetlerinde büyük eksiklikler devam ediyor. Çıkmaz ve dar sokaklar halkı bezdiriyor. Kentsel dönüşümle rantiyeciler ihya oldu”
 
SAADET PARTİSİ KIRIKKALE İL BASIN MÜŞAVİRLİĞİ
 
 

0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu