Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GenelManşet

Başkan Saygılı Dedelioğlu ve Özdem’i ziyaret etti

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem'i ziyaret ederek çalışmalarını hakkında istişarede bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem’i makamlarında ziyaret etti. Ziyarette Dedelioğlu ve Özdem Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile yapılacak çalışmalar hakkında istişarede bulundular. Ziyarette Başkan Saygılı Kırıkkale Belediyesi olarak ilçeler ile uyumlu bir şekilde çalışmalar yaptıklarını belirtti. Başkan Saygılı, Dedelioğlu ve Özdem’e çalışmalarında başarılar diledi.

İSTİŞARE İÇERİSİNDEYİZ

Dedelioğlu ve Özdem ziyaretten duydukları menmuniyeti dile getirerek Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya çalışmalarında başarılar dileyerek her zaman istişare içinde olduklarını ve tecrübelerinden yararlandıklarını belirterek çalışmalarında başarılar diledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x