Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Köy Yolları Asfaltlanıyor

​​​​​​​Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Irmak Köyünde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Toplam 2,5 km uzunluğundaki yolda incelemelerde bulunan Vali Sezer, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2,5 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDA
Köylere ulaşım noktasında sorun yaşanılan bölgelerde asfalt çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda Vali Yunus Sezer, beraberinde bir grup heyetle birlikte Irmak Köyünde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Toplam 2,5 km uzunluğundaki yolda incelemelerde bulunan Vali Sezer, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Vatandaş odaklı çalışma sergilediklerini dile getiren Vali Yunus Sezer, imkânlar ölçüsünde köylerin kilit parke, su ve kanalizasyon gibi sorunlarını da çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini söyledi. Bazı köylerin aciliyet gerektiren yol sorunlarının bulunduğuna vurgu yapan Sezer, “İnşallah imkânlar ölçüsünde çalışma sezonu boyunca büyük bir bölümünü tamamlamayı istiyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x