Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Başkan Uca Açıklamalarda Bulundu

Kırıkkale Büyük Anadoluspor Klüp Başkanı Veli Uca ''Şehrimizin güzide temsilcisi Kırıkkale Büyük Anadoluspor bildiğiniz üzere 2019-2020 Futbol sezonunu şampiyon olarak tamamladı ve şehrimizi sevince boğarak arzuladığımız şampiyonluğa ulaştı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanı Veli Uca ”Şehrimizin güzide temsilcisi Kırıkkale Büyük Anadoluspor bildiğiniz üzere 2019-2020 Futbol sezonunu şampiyon olarak tamamladı ve şehrimizi sevince boğarak arzuladığımız şampiyonluğa ulaştı.


Bu süreçte Başta Şehrimizin ileri gelenleri olarak Sayın Valimiz Yunus Sezer’e Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı Türk Metal Sendikası Genel başkanı Sayın Pevrul Kavlak ve Mke Genel Müdürü Yasin Akdere beylere ve Büyük bir özveri ile gecesini gündüzüne katan Kırıkkale Büyük Anadoluspor Yönetim Kuruluna ve Büyük Kırıkkalespor taraftarlarına sonsuz teşekkür ediyorum.

Takımımız şampiyon olduktan sonra bilindiği üzere Profesyonel lige yükselmiştir. Gelişen bu süre zarfında şehrin ileri gelen bürokrasinin telkinleri ile tarafıma başkanlık görevi iletilmiş bizlerinde bu camiada daha önce hizmet etmekten bir an bile şüphe duymadığımız şehrimizin takımına hizmet etmek her Kırıkkaleli gibi bizlerin en esas görevleri arasında yer almaktadır.


Bu şehir ve bu takım hepimizin mantığı ile hareket ederek bu sezon hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun kısa süre içerisinde hazırlanarak lige en hazır konuma geleceğimizden hiç kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Bizler büyük camiayız ve ona göre hareket etmek zorundayız. Siz değerli kamuoyunda da isteğim takımımıza sonuna kadar her şartta destek olmanızdır. Bu bağlamda bizlere bu göreve layık gören herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Başarılı bir sezon geçirmemizi temenni ediyorum” ‘ifadelerini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x