Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Kırıkkalepspor’da Hazırlıklar Tam Gaz Devam Ediyor

Büyük Anadolu Kırıkkalespor teknik Direktörü Hasan Basri Kara takımda oluşan eksikliklerin giderilmeye devam ettiğini belirterek, "Beklediğimden daha hızlı hareket ettiğimizi söyleyebilirim. Bu çok önemli" dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalepspor’da Hazırlıklar Tam Gaz Devam Ediyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriGÜNDE ÇİFT İDMAN
Büyü Anadolu Kırıkkalespor  yeni sezon hazırlıklarını Başpınar stadında sürdürüyor. Takımın teknik direktörü Hasan Basri Kara yönetiminde çalışmalarına devam eden kırmızı-lacivertliler günde çift antrenmanla çalışmalarına devam ediyor.

İKİ TARAFTA DA UĞRAŞIYORUZ
Takımda eksikliklerin giderilmesi için çalıştıklarını söyleyen Kara,”Her geçen gün mesafe katediyoruz. Hem saha içerisinde fiziki ve sezona hazırlanmayla ilgili hem de iskeletin altına düşen takıma takviyeler yapma konusunda. Sürece baktığımız zaman belli noktalarda hem oynayacak hem de alternatif oyuncu anlamında eksiklikler var, O yüzden o yoğunluğu aşmak için her iki tarafta da uğraşıyoruz” dedi.

ŞEHRİN ENERJİSİNE GÜVENİYORUZ
Transfer konusunda Kırıkkalespor yönetiminin çalışmalarını sürdürdüğünü ve en kısa sürede sürecin yüzde 80’inin tamamlanacağını ifade eden Kara, “Kırıkkalespor iyi takım. Kırıkkalespor büyük bir camia. Biz bu şehrin dinamiklerine, bu şehrin yapısına, enerjisine güveniyoruz. Sahada ivmelenmeyi gösterdiğimiz zaman olacakları biliyoruz. Bütün güvencemiz bu. En son oluşan yönetim, son oluşan takımız ama sadece buna sığınmayacağız. Şu an isimler veremiyorum ama yönetim kurulu transfer konusunda harıl harıl çalışıyor. En kısa sürede, yüzde 80’inini tamamlamayı düşünüyoruz. Düşündüğümüzü de uygulamalı olarak gerçekleştirirsek en azından kalan süreyi takım halinde, takım bütünlüğünü sağlama ve saha çalışmalarını tamamlama adına da aşama sağlamış oluruz” şeklinde konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x