Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Başkan Uyar hızlı başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, seçimlerin ardından hummalı bir çalışma başlattı. İlçe üzerinde yaptığı araştırmalar neticesinde kesilen sular ile ilgili yeni bir kaynak bulma araştırması başlattı. Ayrıca ilçede çevre düzenlemesi gibi eksiklerin giderilmesi için düğmeye basıldı.
ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILACAK
Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, ilçe girişindeki hurda lastikler ve hafriyatları talimat vererek temizletti. Ayrıca çevre düzeni yapılmaya karar verildi. TOKİ konutlarını etap etap gezerek kadınlar kolu yardımları ile blok önlerinde halkla bir araya gelen Başkan Uyar, en önemli istekleri ve talepleri yerine getirmek için tespitler yaptı. Genellikle site yönetimlerinden şikayet eden Toki sakinleri, sorunların çözüm kavuşmasını istedi.
 
SORUNLAR ÇÖZÜM KAVUŞACAK
Bahşılı Toki’de bloklar arasında teraslama, çiçek bahçeleri, kamelyalar, halkın yararlanabileceği banklar, aydınlatmaların yapılması, kilit parke, kapı girişleri, site yönetimi gibi sorunları şikayet eden Toki sakinleri, Başkan Uyar’dan yardım istedi. Ayrıca ezan ses sisteminin yetersiz geldiğini de dile getiren vatandaşlar, bu konudan çok muzdarip olduklarını anlattılar. Başkan Uyar ise bütün bu sorunların acilen çözüleceğini, yürüyüş yollarının düzenli olacağını ve her köşe de çöp konteynırları bulunduracaklarını söyledi.

Başa dön tuşu