Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Başkan Uyar, mesire alanı inşaatını inceledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşili Belediye Başkanı İbrahim Uyar, mesire alanı inşaatında incelemelerde bulundu.

90’A YAKIN KAMELYA KOYACAĞIZ

Ortakale mevkisinde yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Uyar, yaptığı açıklamada, çalışmaların son noktaya geldiğini söyledi. Çalışmalar bittiğinde Kızılırmak manzaralı bir mesire alanı ortaya çıkacağını vurgulayan Uyar, “Artık çalışmalarımız tamamlanmak üzere. İçerisinde gezi alanları, çay içme yerleri, kamelyalar, barbekü yerleri, mescit ve piknik mekanları olacak. Vatandaşlarımızın güzel manzara altında hoş bir hafta sonu geçirebileceği bir yer olacak. Şimdilik 15-20 kamelya olacak. Tamamlandığında ise 90’a yakın kamelya koyacağız. İleri ki zamanlarda mini bir hayvanat bahçesi gibi küçük hobi kümesleri yapmayı düşünüyoruz. En yüksek zirveye ise seyir tepesi gibi uzayı seyredebileceğimiz dürbünler konacak. Kırıkkale’nin gülen yüzü olacak olan bu mesire alanımız yakında hizmete girecek.”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Şeref
Şeref
10 Eylül 2018 16:48

Önce yikilan eski kaymakamlik yerini irmak kenarlari ni bahsilinin icini su sebekesini halletsin 4,5 senedir habire dusunur ler, kış geldi kış orman bakanliginin yaptiği islere sahip cikacagina bahşilinin icine baksin.6 ay kaldi secime o kadar zamandir nerdeymis bahşiliya ne yapmiş ta 6 ayda ne yapacak meraktan heyacandan çatlayacagiz yav etmeyin muhteremler atmayin din kardeşiyiz..???

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x