Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Bekçi cinayeti aydınlatıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de yaklaşık 6 ay önce inşaat şantiyesinde bekçinin tabancayla öldürülmesi olayının iki faili, fiziki, teknik ve kriminal çalışma sonucu gözaltına alındı.

BİR KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Yahşihan ilçesi Hacıbey Mahallesi’ndeki inşaat şantiyesinde gece bekçisi Zekai Turhal’ın (58) 8 Şubat’ta tabancayla öldürülmesiyle ilgili sürdürdükleri fiziki, teknik ve kriminal çalışma sonucu faillerin F.B. (31) ve M.Ö. (43) olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Şüpheliler, kent merkezindeki ikametlerine düzenlenen operasyonla, olayda kullanılan tabancayla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden M.Ö. tutuklanırken, F.B. ise serbest bırakıldı.  Yahşihan ilçesi Hacıbey Mahallesi’ndeki inşaat şantiyesinde gece bekçisi olarak çalışan Zekai Turhal, 8 Şubat’ta tabancayla başından vurularak öldürülmüştü.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x