Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sulakyurt

Belediye çalışıyor, Sulakyurt kazanıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP’li Belediye Başkanı İsmail Bildik’in girişimleri sonucunda belediyeye sıfır kilometre kepçe kazandırılırken, 60 yıllık ilçe Sulakyurt’un kanalizasyon arıtma tesisi hayali gerçek oluyor.

13’ÜNCÜ HİBE ARACI

Göreve geldiği günde bugüne Sulakyurt ilçesinin daha yaşanılabilir hale gelmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye Başkanı İsmail Bildik’in bir girişimi daha sonuç verdi. Başkan Bildik, Belediye araç parkurunun genişlemesi adına yaptığı girişimler sonucunda sıfır kilometre kazıcı ve yükleyici kepçeyi belediyeye kazandırdı. Sulakyurt’a 13. Hibeyi kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirten Başkan Bildik “13. Hibe aracımız Sıfır kilometre bir kepçe kazıcı değeri 450-500 bin lira ilçemize hayırlı olsun. Birilerinin parasıyla dahi almaya zorlandıklarını bizler beş kuruş vermeden elde ediyoruz. İlçemize çakıl taşı desteği olmayan boş boş konuşanlar kazanımlarımızın biri kadar memleketimize kazanımınızı gösterin saygı duyalım. Ama yok boş konuşmak çok. Bizler her zaman olduğu gibi işimize bakıyoruz boş insanların boş laflarına bakmıyoruz” diye konuştu.

KANALİZASYON ARITMA TESİSİ KURULUYOR

Diğer taraftan 60 yıllık ilçe olan Sulakyurt’un kanalizasyon arıtma tesisi hayali de gerçek oluyor. MHP’li Belediye Başkanı İsmail Bildik “Kanalizasyon arıtması olamayan, 60 yıllık İlçemizin en önemli sorunu olan kanalizasyon arıtma 4 yıllık mücadelemiz sonucunda nihayet 20 Ağustos 2019 Salı günü ihalesi yapılacak, 5-6 Milyon lira tahmini değerle ihale tarihi belli oldu. İlçemiz kanalizasyonunun Baraja akmasından kaynaklı sivrisinek istilası ve halk sağlığını tehdit eden unsurlar inşallah son bulacak. Eğer Kanalizasyon arıtma bu yılda yapılamasaydı 2020 yılında İlçemiz yaşanmaz bir hal alacaktı. İlçemiz için girişimlerimiz devam ediyor, elde edildikçe paylaşacağız. Bu hizmetlerin alınmasında büyük destekleri olan MHP Kırıkkale Milletvekilimiz Halil Öztürk’e teşekkür ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x