Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

Belediye halka kapılarını açtı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Seçim öncesi “Belediyeyi halk ile birlikte yöneteceğiz ve halktan kopuk olmayacağız” sözünü veren Belediye Başkanı Saygılı sözünü yerine getirmek için önemli bir uygulamaya imza atıyor. Kırıkkale halkı artık her Perşembe günü Saygılı ve belediye yöneticileri ile buluşacak.
SÖZÜNÜ YERİNE GETİRİYOR
Belediye işçilerinin içerideki maaşlarını ödemekle ilk icraatını yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Belediyeyi halk ile birlikte yöneteceğiz ve halktan kopuk olmayacağız” sözünü yerine getiriyor. Saygılı, her hafta Perşembe günü düzenlenecek halk günü ile belediyenin kapılarını halka açacak. Saygılı, halkın isteklerini halk günlerinde dinleyecek. Halk gününe muhtarların da katılacağı ve mahallelerdeki eksiklikler konusunda Saygılı’ya bu eksiklikleri rapor edecekleri öğrenildi.
DUYURU YAPILDI
Konu hakkında Kırıkkale Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu bilgiler verildi; “Kırıkkale Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı 8 Mayıs 2014 tarihinden itibaren her hafta Perşembe  günü Halk Günü etkinliğine katılacak. Vatandaşlarımız bu sayede Belediye Başkanımıza her türlü sorunlarını ve taleplerini iletme imkanına kavuşacaklar. İçinde bulunduğumuz hafta da başlaması düşünülen uygulama 1 Mayıs resmi tatili nedeniyle 8 Mayıs 2014 tarihinde başlayacak. Belediye Meclis Salonunda yapılacak toplantı 10.00 ile 12.00 saatleri arasında gerçekleşecek”
 
 

Başa dön tuşu