Gündem

Bina Mı Satıyorlar Arsa Mı?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Türkyapı Emlak tarafından bilboardlarda ve sosyal medyada paylaşılan yanıltıcı reklamlar konusunda vatandaşları uyarıyoruz. Türkyapı Emlak yaptığı yanıltıcı reklamlar ile vatandaşlara bina mı satıyor arsa mı?

HABER:  TAHİR ERDEM 

Türkyapı Emlak tarafından bilboardlarda ve sosyal medyalarda ‘Çocuklarınızın geleceğine yatırım yapın, karlı çıkın! 899’den başlayan fiyatlarla’ adı altında reklamlar yapılıyor. Bilboardlarda ki reklamları inceleyen vatandaşlar, burada ‘bina mı satıyor arsa mı?’ sorusunu birbirlerine soruyorlar.

İKİNCİ Fİ YAPI VAKASI MI GELİYOR?

Gazetemiz Yenigün’e ulaşarak Kırıkkalelileri uyaran vatandaşlar, “Türkyapı Emlak tarafından yapılan reklamları gördüğümüz zaman aklımıza ilk gelen Fi Yapı vakası oldu. Projeyi incelediğimiz zaman firma tarafından yapılan yeşil reaksiyon alanları vatandaşların evinin ve bahçelerinin bulunduğu tapulu alan. Rekreasyon alanı olmamasına rağmen görselde varmış gibi gösteriyor.

Geçtiğimiz yıllarda da Fi Yapı’nın yaptığı yanıltıcı reklamlar ile Kırıkkalelileri mağdur ettiği gibi Türkyapı Emlak’ta yaptığı paylaşımlar ile Kırıkkalelilere ikinci bir Fİ Yapı vakası mı yaşatacak? Lütfen duyarlı olalım ve bu yanıltıcı reklamlara kanmayalım. Memleketimizde ikinci bir Fİ Yapı vakası yaşanmasın” diye uyarılarda bulundular.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu