Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Bir aile yok oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Müdiresi Fatma Gülseren Kaya ve 9 yaşındaki oğlu Mehmet Kaya Kayseri yakınlarında geçirdikleri trafik kasasında yaşamlarını yitirdi.
ŞARAMPOLE DEVRİLDİ
Alınan bilgiye göre, Fatma Kaya eşi ve oğlu ile birlikte memleketleri Kahramanmaraş’tan Kırıkkale’ye gelmek üzere yola çıktı. Fatma Güleser Kaya’nın kullandığı otomobile, Kayseri yakınlarına geldiği sırada arkadan gelen 34 RGP 40 plakalı kamyon çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan 2 araç şarampole devrildi. Kazada, otomobil sürücüsü Fatma Gülser Kaya ile 9 yaşındaki oğlu Mehmet Kaya olay yerinde yaşamını yitirdi. Araçta bulunan Edanur Kaya isimli kız çocuğunun da tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü resmi internet sitesinden şu açıklamayı yaptı; “Müdürlüğümüze bağlı Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Fatma Gülseren Kaya ve oğlu Mehmet Sıraç Kaya, 9 Kasım Pazar Günü memleketleri Kahramanmaraş’tan dönerken geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybetmişlerdir. Kızı Edanur Tuana Kaya halen hastanede tedavi altındadır. Vefat edenlere Allahtan Rahmet diler, ailesine, yakınlarına ve tüm çalışma arkadaşlarına sabırlar dileriz”
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
leyla
leyla
12 Kasım 2014 08:09

siz nasıl habercisiniz .yalan yanlış haberleri insanlara sunuyorsunuz.kadının eşi ölmedi.tufan kaya diye verdiğiniz isim çarpıştığı kamyon şöförünün adı.

Başa dön tuşu