Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GaleriManşet

Kırıkkale’den kiraladılar, Çorum’da yakalandılar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İddiaya göre, İstanbul’da beraber yaşadıkları bir kişiden alacakları olduğu gerekçesi ile Çorum’a gelen 4 kişi Ankara ve Kırıkkale’en kiraladıkları araçların içerisinde polis malzemeleri ile yakalandı.
POLİS MALZEMELERİ ÇIKTI
Çorum Bahçelievler Mahallesi’nde devriye gezen Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı polisler 2 ayrı araç içerisinde 4 kişinin beklediğini fark etti. Şahısların durumlarından şüphelenen polisler araçların yanına giderek kimlik sorgusu yaptı. Polis olduklarını iddia eden kişilerin çelişkili ifadelerinden şüphelenen ekipler, savcılık ile irtibata geçerek durumu bildirdi.  Savcılıktan izin alan polis ekipleri şahısların kullandıkları araçlarda yapılan aramalarda 3 adet polis yeleği, 2 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet kelepçe, 1 adet biber gazı, 1 adet elektro şok cihazı, polis amblemli anahtarlık bıçak ve koli bandı ele geçirdi.
SERBEST BIRAKILDILAR
Olayın ardından ifadeleri alınan kişilerden A. Ö. ”nün 365 bin TL bir kişiden alacağı olduğunu ve bu yüzden İstanbul’dan Çorum’a geldiklerini ifade etti. Kendilerine polis süsü vermelerinin sebebinin ise bahse konu kişileri kaçırma planları yaptıklarını anlattı. A. Ö. bunun için de Ankara ve Kırıkkale’den kiraladıkları araçlarla Çorum’a geldiklerini söyledi.  Adliyeye sevk edilen zanlılardan C. M.’nin ise hakkında kesinleşmiş mahkumiyet kararı bulunduğu için tutuklanırken diğer zanlılar mahkemece denetimli serbestlik kararı ile salıverildi. Savcılığın zanlıları bırakma gerekçesinin ise olayı gerçekleştirmemiş olmaları ve sadece plan olduğu için bırakıldıkları öğrenildi.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu