Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Komandolar gibi hazırlanıyoruz

Devreyi lider kapatan temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ikinci devreye zor kış şartlarında adeta komando eğitimiyle hazırlanıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Devreyi lider kapatan temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ikinci devreye zor kış şartlarında adeta komando eğitimiyle hazırlanıyor.

İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARINA TAM GAZ DEVAM

Ligin ikinci yarısı için kampa giren Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Ankara Büyük Anadolu Otel’de başladığı hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. 7 günlük Ankara kampı boyunca fizik kondisyon ağırlıklı çalışan ve antrenmanlarını karla kaplı zeminde adeta komando eğitimi tarzında sürdüren temsilcimiz, büyük bir ciddiyetle hazırlanıyor. Ankara’da ki ilk etabın ardından Antalya’ya geçecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, burada yapacağı hazırlık maçlarıyla kamp sürecini tamamlayarak 20 Ocak’ta deplasmanda Bağlumspor ile karşılaşacak. Devre arasında kadrosuna takviye yapmayacak olan temsilcimiz, yola mevcut kadroyla devam edecek.

ÇOK İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Kamp sürecinin oldukça verimli olduğunu ve motivasyonun çok yüksek olduğunu belirten Teknik Direktör Harun Aydoslu, “Bu takım bu şehre layık olduğu şampiyonluğu getirecek. Tüm çalışmalarımız şampiyonluk yönünde. Çok güzel bir atmosfer yakaladık. Futbolcular, teknik heyet, yönetim ve taraftarlarımız kenetlendik. Ankara’da devam eden antrenman programının ardından Antalya’ya geçeceğiz. Antalya’da birkaç hazırlık maçı oynamayı düşünüyoruz. İkinci yarıya hem moral motivasyon hem de fiziki anlamda çok iyi başlamak istiyoruz.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x