Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Bostancı Hayvanlarınızı ucuza satmayın!

ET ve Süt Kurumu (ESK) mağazalarında satılan koyun-kuzu toklu etinde yüzde 25'e varan indirim yapmasının ardından Kırıkkale Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Yusuf Bostancı, açıklamada bulundu. Bostancı, bu indirimin Büyükbaş kesim fiyatlarını da düşürdüğünü söyleyerek, vatandaşa seslendi. Bostancı, "piyasa düzelene kadar malınızı panikleyip ucuza satmayın.''dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ET ve Süt Kurumu (ESK) mağazalarında satılan koyun-kuzu toklu etinde yüzde 25’e varan indirim yapmasının ardından Kırıkkale Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Yusuf Bostancı, açıklamada bulundu. Bostancı, bu indirimin Büyükbaş kesim fiyatlarını da düşürdüğünü söyleyerek, vatandaşa seslendi. Bostancı, “piyasa düzelene kadar malınızı panikleyip ucuza satmayın.”dedi.

İYİCE SIKINTIYA SOKMUŞTUR

Et ve Süt Kurumu geçtiğimiz günlerde indirimli kuzu koyun eti kampanyasına göre; gövde kuzu 129,75 liradan yüzde 25 indirimle 98 liraya, kuzu pirzola 181,50 liradan 137 liraya, kuzu gerdan 114,50 liradan 86 liraya satılacağını duyurmuştu. Bostancı yaptığı açıklamada “Et ve süt kurumunun kuzu eti tüketiminde farkındalık yaratmak amacıyla satış fiyatlarında indirime gitmesi serbest piyasadaki Büyükbaş kesim fiyatlarını da düşürmüş ve zaten sıkıntılı süreci iyice sıkıntıya sokmuştur.Tüm besici arkadaşlara sesleniyorum, piyasa düzelene kadar malınızı panikleyip ucuza satmayın.”dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x