Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemSpor

Bu defa antrenörler yarıştı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) tarafından 2.’si düzenlenen Teknik Direktörler Futbol Turnuvası Antalya’da yapıldı. 20 şubenin katılımı ile gerçekleştirilen turnuvaya Kırıkkale TÜFAD Şubesi de katıldı. Turnuvada Ankara grubu şampiyon oldu.
EN GÜZİDE ANTRENÖRLER YER ALDI
Antalya Suena Otel’de düzenlenen turnuvaya Kırıkkale TÜFAD Şubesi de katıldı. Başkan İlyas Sönmez, Genel Sekreter Zeki Uzel’in organizesinde hazırlana takımda Kırıkkale’nin en güzide antrenörleri seçildi. Takımda antrenörlerden, Battal Sarıca, Metin Süngü, Mustafa Güven, Erol Tekin, Ferdi Türe, Servet Zengin, Necmettin Yeşilyurt, Mustafa Mutlu, Hamza Evis, Salih Kaplan, Mehmet Özkılıç yer aldı.
GRUPTA 3. OLDUK
Grupta Bursaspor, Trabzonspor, Vanspor ve Dirabakıspor ile eşleşen Kırıkkale grubu oynadığı maçlarda beğeni topladı. Çekişmeli geçe maçlar sonunda Kırıkkale grubu 3. sırada kendine yer buldu. Turnuvada yer alan ‘hedeften top geçirme’ yarışmasında ise ekibimizden Hamza Evis 1. oldu. Futbola emeği geçmiş çok sayıda ünlünün katıldığı turnuvada şampiyon Ankara grubu oldu.

Başa dön tuşu