Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Bu Şehir İçin Bir Hayalimiz Var

28. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili adayı Ömer Eldemir seçim sonunda destekçilerine teşekkür etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

28. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili adayı Ömer Eldemir seçim sonunda destekçilerine teşekkür etti.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri tamamlandı. Seçimlerin ardından listede yer bulamayan 28. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili adayı Ömer Eldemir, seçim sonunda destekçilerine teşekkür ederek, sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.

Ömer Eldemir mesajında şu ifadelere yer verdi;

‘Bu şehir için bir hayalimiz var diye yola çıktım. Bu şehri hak ettiği yere taşımaktı amacım, olmadı nasip değilmiş. Ben bu şehri ve insanlarını her şeye rağmen çok seviyorum. Çok güzel ve koca yürekli insanlar tanıdım, sırt sırta verip dev bir ordu olduk. Çok yorulduk, yalnız kaldık ama yılmadık 14 Mayıs gecesine kadar mücadele ettik.

Beni aday yapan CHP il, ilçe, kadın ve gençlik kollarına, ittifak ortaklarımızdan Saadet Partisi, Deva Partisi, Demokrat Partisi ve Gelecek Partisi İl Başkanları ve yönetimine sonsuz teşekkürler.

Ve benden ilgi ve alakasını esirgemeyen tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimize sonsuz hürmetlerimi sunuyorum.

Biz aslında çok büyük bir işi başardık, hiç bir zaman ben olmayı ben demeyi adet edinmedim, kendimin reklamı peşinde koşmadım, emek verenlerin hakkını asla ve asla unutmadım ve unutmayacağım.

Hepinize kocaman ve yürekten sevgilerimi sunuyorum. Bu yol yeni başladı ve uzun bir yol olacak hep birlikte yol yürüyeceğiz. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: YELİZ ERDEM

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu