Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Cadde ve sokaklar yıkanıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Temizlik İşleri Müdürlüğü Atatürk Bulvarı ve Ahmet Ayık Caddesi’nde yıkama çalışması yapıyor.
 
PİS KOKUYA VE KÖTÜ GÖRÜNTÜYE MÜDAHALE
Konu hakkında Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin merkezi yerlerinde yıkama çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Atatürk Bulvarı ve Ahmet Ayık Caddesinde hummalı bir çalışma yapılıyor. Belediyemiz haftanın belirli günlerinde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz şehrimizde pis koku ve şehir görüntüsünü bozan tüm bölgelere müdahale de bulunuyor”
 
“HAFTANIN BELİRLİ GÜNLERİNDE YIKIYORUZ”
“Belediye olarak özellikle vatandaşlarımızın sık sık kullandığı merkezi alanları haftanın belirli günlerinde yıkıyoruz. Bu çalışma günlük çöp alma ve süpürme işlemenin yanı sıra tazyikli su ile yıkama olarakta gerçekleşiyor. Şehir temizliğine büyük önem veriyoruz. Bu konuda hafta içi ve hafta sonu dahil olmak üzere geniş bir yelpazede çalışmalarımız sürüyor” denildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu