Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

“Esnafın hep yanındayız”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Ali Kolat, Millet Caddesi üzerinden bulunan esnafları ziyaret etti. Kolat, “Vatandaşın ve esnafın hep yanındayız” dedi.
NAKLİYAT VE KARGO ŞİRKETLERİNİ GEZDİ
Ziyaretlerde, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar da bulundu. Vali Kolat, Millet Caddesinde bulunan toptancıları, hafriyat ve nakliyat firmalarını ve kargo şirketlerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.  Burada bulunan işletme sahipleri ve çalışanlarla sohbet eden Vali Kolat, onlara hayırlı işler diledi.
“ELİMİZDEN GELDİĞİNCE ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ”
Ziyaretler sonrası Vali Kolat yaptığı kısa değerlendirmede; “İlimizde bulunan esnaflarımızı ve çalışanlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bugün de; Millet Caddesi üzerinde bulunan gıda toptancılarımızı, hafriyat ve nakliyat firmalarımızı, kargo firmalarımızı ve diğer tüm esnaflarımızı ziyaret ettik. Çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Sorunlarını ve taleplerini dinledik. Her zaman belirttiğimiz gibi;  biz vatandaşımızın ve esnafımızın hep yanındayız. Sorunları ve talepleri olduğunda elimizden geldiğince çözmeye çalışıyoruz. Ben burada tüm esnaflarımıza hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu