Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinManşet

Çakıcı’dan Bahçeli’ye teşekkür

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çakıcı’dan Bahçeli’ye teşekkür

O mesaja cevap ver
diKeskin T Tipi Cezaevinde kalmakta olan Ünlü Kabadayı Alattin Çakıcı, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya teşekkürle cevap verdi.
Bahçeli’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya cevap veren Çakıcı, hem teşekkür etti ve hem de bazı açıklamalarda bulundu. İşte Çakıcı’nın o açıklamaları:

“Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.

Ömrünü adı gibi devlete adayan Sayın Bahçeli’nin Meclis’te benimle ve arkadaşım Kürşat Yılmaz’la ilgili ayrıca tüm kader mahkumlarıyla ilgili söylemlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Ben ÜLKÜCÜYÜM hiçbir parti gözetmeksizin ölçüm devletin bekasıdır. Seçimlere on beş gün kala mutlaka bir yazı daha yazacağımın bilinmesini isterim. 24 Haziran’da yapılacak seçimler, milletimize, İslam dünyasına ve yaşadığımız coğrafyaya hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz eder, devletimizin bekasına gönül vermiş 80 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımıza saygılarımla arz ederim.

NOT: Bu yazımda hiçbir partiyi işaret etmiyorum. İşaretim birlik ve beraberlik içerisinde 80 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına işaretim devletimizin bekasıdır. Mutlaka seçimlere on beş gün kala geniş bir yazı yazacağımı milletimizi saygılarımla arz ederim.”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x