Keskin

Çakmaklı,Çolakoğluna Aday olduğun partinin ismini neden yazamadın

Bir gün içerisinde iki ayrı saldırıda 12 şehit vermemiz siyasetinde gündemini oluşturdu. CHP Keskin Belediye Başkan Adayı Mehmet Çolakoğlu’nun mesajında ‘CHP Adayı’ dememesi İYi Partili Çakmaklı’nın dikkatini çekti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TBMM’de 12 şehidimiz için yayınlanan bildiriyi CHP’nin DEM Parti ile ortak hareket ederek imzalamamasına tepki gösterdi.CHP Keskin Belediye Başkan Adayı Mehmet Çolakoğlu’nun mesajında CHP Adayı’ dememesine İYİ Parti Keskin Belediye Başkan A.Adayı Zafer Çakmaklı, tepki gösterdi “Bir kez olsun dik durun. Samimiyetiniz batsın” dedi.


CHP genel başkanı, ülkemizde 12 şehidimizin olduğu bu günde dahi siyasi gelecek kaygısıyla ve PKK’nın uzantılarını küstürmemek adına hareket etmeye devam etmektedir.Keskin ilçemizde genel başkanları Özgür Özel’in yolundan giden siyasi gelecek kaygısı ile hareket eden Keskin Belediye Başkan Adayı Mehmet Çolakoğluna,İYİ Parti Keskin Belediye Başkan A.Adayı Zafer Çakmaklının yaptığı açıklamada sert tepki gösterdi işte o açıklama ”Sayın başkan önceki mesajlarınızda adayı olduğunuz siyasi partinin ismini yazıyordunuz ne olduda şehitlerimiz ile ilgili mesajınızda siyasi partinizin ismini yazmadınız.Yoksa dün TBMM’de dört siyasi partinin imzaladığı teröre karşı kınama bildirgesine partiniz CHP ve ortağınız DEM partisinin imza atmamasına karşı olan tepkiler yüzündenmi yazmadınız.Kahraman şehitlerimizin ailelerinin yanındaymış gibi değilde bir kez olsun bu milletin, bu devletin, bu bayrağın ve vatan evlatlarımızın yanında olduğunuzu gösterin. Bir kez olsun dik durun. Samimiyetiniz batsın” dedi.

Çakmaklı,Çolakoğluna Aday olduğun partinin ismini neden yazamadın - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Çakmaklı,Çolakoğluna Aday olduğun partinin ismini neden yazamadın – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x