Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Çalılıöz’e 112 çağrı merkezi ve ASM

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çeşitli apartman dairelerinde kirada hizmet veren Çalılıöz Mahallesi sağlık ocağının bina sorununu çözümü için adımlar atıldı. Mahalle Muhtarı Yusuf Sungur 112 Çağrı Merkezi ve Aile Sağlık Ocağı binasının Eylül ayı içerisinde temeli atılarak 4 aylık kısa bir sürede tamamlanacağını söyledi.

EYLÜL AYINDA TEMELİ ATILACAK

Çalılıöz Mahallesinde Sağlık Ocağı bina sorunu çözülüyor. Yapılan girişimler netice verirken İsmini açıklanmasını istemeyen bir vatandaşın bağışladığı Çalılıöz Mahallesi 525. Sokakta bulunan 1451 m2’lik arsa üzerine Çalılıöz Mahallesi 112 Çağrı Merkezi ve Aile Sağlık Ocağı binası yapılacak. Bina için Kırıkkale Sağlık İl Müdürlüğünün ihale aşamasını tamamlamak üzere olduğu, inşaat çalışmalarının Eylül ayı gibi başlayacağı belirtiliyor. Mahalle Muhtarı Yusuf Sungur, Eylül ayı gibi başlaması planlanan 112 Çağrı Merkezi ve ASM binasının 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlanacağı ve 2019 yılının Ocak ayında hizmete girmesini beklediklerini söyledi.

GENİŞ KAPSAMLI BİR BİNA OLACAK

Binanın yapılacağı arazinin mahallenin merkezi bir noktasında bulunduğunu söyleyen Çalılıöz Mahallesi Muhtarı Yusuf Sungur, “Bina 112 acil çağrı ve aile sağlık merkezi olarak yapılacak. En az 3-4 doktor görev yapacak. Kan tahlileri yapılabilecek ve böylelikle hastanelerin yüklerini hafifletecek. Geniş kapsamlı bir merkez olacak. Şimdiden mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x