Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kültür Sanat

Çamurlu Eller KOP İle Düşler Kuruyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Konya Ovası Projesi (KOP) tarafından desteklenen “Çamurlu Eller KOP İle Düşler Kuruyor” sanat atölyesi Keskin’de hizmete açıldı.

KESKİN’E SANAT ATÖLYESİ

KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen “Çamurlu Eller Kop İle Düşler Kuruyor” sanat atölyesi restore edilen eski Kaymakamlık lojmanının bulunduğu binada hizmete açıldı. Projenin amacı hakkında bilgi veren KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı, “Hedefimiz kadın istihdamının önündeki engellerin kaldırılması noktasında yerelde farkındalık yaratmak olup kadınlarımıza yeterli donanım ve yeterlilik kazandırmaktır. Ayrıca ilçemizde işsizliğin çözülmesi, sosyal bunalımın ortadan kaldırılmasına yardımcı olmak, alınacak eğitim ile kadınların üretime sürekli olarak dahil olma isteğini yerine getirmek istiyoruz.”dedi. KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı da projelere 2 yılda 12 milyon lira gibi bir destek verdiklerini hatırlatarak, 2016’dan bu yana önemli projeler yaptıklarını söyledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x