Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Cansız Bedenine Ulaşıldı

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde 4 günce kaybolan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) işçisi, Kızılırmak'ta ölü bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Halil Altan’ın (29), 7 Eylül akşamı görevli olduğu TCDD Yahşihan İstasyon Amirliği’nden ayrılarak bir daha iş yerine dönmemesi üzerine iş arkadaşları ve ailesi durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Ankara’dan gelen Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Jandarma Sualtı Arama Kurtarma (SAK) timi ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aramalarını Altan’ın özel aracının bulunduğu Kızılırmak kenarı Kıyıbağı mevkisinde hem nehirde hem de çevresinde yoğunlaştırdı. İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Özmen’in koordinesindeki aramalara, Kırıkkale Belediyesi su altı kurtarma ekipleri, Ankara Emniyet Müdürlüğü dalgıç timi ile Kırıkkale AFAD Müdürlüğü ekipleri de destek verdi. Irmağın debisinin düşürülmesi için Kapulukaya Barajı’nın kapaklarının kapatılmasıyla ilk olarak Altan’a ait olduğu değerlendirilen cep telefonu ile bir tabancaya ulaşıldı, ardından işçinin cansız bedeni bulundu. Başında mermi izi olduğu tespit edilen Altan’ın cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x