Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye SeçimleriSiyaset

Çatı adayı Yılmaz’dan gövde gösterisi

İYİ Parti-CHP ve DP´nin ortak adayı Mahir Yılmaz, düzenlenen bir programla sevenleriyele buluştu. Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalıkla yürüyen Yılmaz, Hüseyin Kahya Parkı önünde partililere hitap etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti-CHP ve DP´nin ortak adayı Mahir Yılmaz, düzenlenen bir programla sevenleriyele buluştu. Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalıkla yürüyen Yılmaz, Hüseyin Kahya Parkı önünde partililere hitap etti.

GÖRÜŞMELER OLUMLU SONUÇLANDI

İYİ Parti-CHP-DP’nin Kırıkkale Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Mahir Yılmaz Hüseyin kahya parkında düzenlenen bir program ile seçmenleriyle buluştu. Düzenlenen programa CHP Kırıkkale milletvekili Ahmet Önal, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Altınışık, Demokrat Parti İl Başkanı Hayati Çimen  ve partililer katıldı. Programda il başkanları ve Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz konuşmalar yaptı. CHP Milletvekili Ahmet Önal, uzun görüşmeler sonucunda genel merkez yetkililerinin bilgisi ve tabanın talepleri doğrultusunda ittifakın sağlandığını belirtti. CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ise bu ittifakın kaçınılmaz olduğunu belirterek kokusu çıkmış bir sistem ve sistemin iktidarının birleşerek üstesinden gelineceğini söyledi.

KIRIKKALE’DE YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK

İYİ Parti İl Başkanı Bülent Altınışık da tabanın sesine kulak verildiğini, tabanın isteği doğrultusunda itirazın olgunlaştığını belirterek, bu güçlü yapıyla seçimin kaybedilmesinin suçlusunun kendileri olacağını söyledi. Yılmaz da Millet İttifakının çatı adayı olarak bu seçimi kazanamamanın hiç bir gerekçesinin olamayacağını, seçmenin sesini dinlemeyen kimsenin seçim kazanma şansının olmadığını söyledi. Yılmaz, 31 Mart akşamı Kırıkkale´de yeni bir dönem başlayacağını belirterek kendisine destek veren 3 partiye de teşekkür etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x