Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Çeşnigir Kanyonunda tekne turu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çalışmaları bir süre önce başlayan Çeşnigir Kanyonu Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer beraberinde Milletvekili Ramazan can ve diğer il yöneticileriyle birlikte tekne turu yaparak çalışmaları yerinde inceledi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Çeşnigir Kanyonu Projesi kapsamında yürütülen çalışmaları, Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Osman Akbaş, Karayolları 4.Bölge Müdürü Öner Özgür, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ile birlikte inceledi. Kanyonda incelemelerde bulunan heyet Seyir terası, yürüyüş yolları, çevre aydınlatması ve ırmak kenarı ıslah çalışmaları hakkında bilgi aldı.

IRMAKTA TEKNE TURU YAPTILAR

Yapım çalışmaları devam eden Seyir Terası’nda incelemelerde bulunan heyet, daha sonra tekne ile kanyonda bir süre gezinti yaparak yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tarihi Çeşnigir Köprüsü bağlantı yolu ve aydınlatma uygulama işi hakkında Karayolları 4.Bölge Müdürlüğü teknik elemanlarınca sunumun yapıldığı inceleme gezisinde Vali Sezer, projeye sağladıkları katkı ve desteklerden dolayı Karayolları 4.Bölge Müdürü Özgür ve personeline teşekkür etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x