KeskinKırıkkaleSiyaset

CHP, Keskin Belediye Başkan Adayını açıkladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mahalli idareler seçim hazırlıklarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi, Kırıkkale’de ilçe belediye başkan adayını belirlemiş durumda. CHP’nin Keskin Belediye Başkan Adayı geçmiş yıllarda MHP’nin Keskin ilçe başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Emin Çolakoğlu oldu.

PROGRAM DÜZENLENECEK

CHP, 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan Mahalli idareler seçimleri için Kırıkkale’deki adaylarını belirlemeye başlamış durumda. CHP’nin Kırıkkale’de adayını belirlediği ilk ilçe Keskin oldu. Yapılan görüşmelerin sonucunda CHP’nin Keskin Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Çolakoğlu oldu. Çolakoğlu’nun adaylığının bugün Keskin ilçesinde düzenlenecek olan programla açıklanacağı öğrenildi. Keskin ilçe siyasetinin yakından tanıdığı isimlerden olan Çolakoğlu geçmiş yıllarda MHP’nin Keskin ilçe başkanlığı görevinde de bulunmuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENECEK

Adaylık programıyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Keskin Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Çolakoğlu “31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan, Mahalli idareler Seçiminde Cumhuriyet Halk Partisi Keskin Belediye Başkan adaylık sürecimin ilanı, Kırıkkale Milletvekilimiz Ahmet Önal ve İl Başkanımız Onur Yüksel Bozdağ’ın katılımları ile 15 Aralık Cuma günü, saat 14:00’de, CHP Keskin İlçe Başkanlığı’nda düzenlenecek olan aday tanıtım programı ile gerçekleştirilecektir” ifadelerine yer verdi.
Haber: Tahir Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu